Make your own free website on Tripod.com

Steroizi anabolizanti online

 

 Steroizi anabolizanti, pe langa urmarile benefice asupra organismului au capacitatea de a prezenta si multe efecte medicale serioase, atunci cand sunt utilizati negandit si in necunostinta de cauza. Au aparut si video-uri unde sunt etalate.


steroizi anabolizanti


 Inhibitia producerii hormonilor proprii este posibil cea mai cunoscuta. In monentul in care cand un hormon este injectat in organism, organismul va trimite sa se micsoreze productia proprie pentru ca incearca sa isi atribuie un anumit echilibru .


 O alta metoda rea a acestor steroizi este ca sunt hepatotoxici, adica au un efect nociv asupra ficatului. Dar si acest fapt a fost de deseori exagerat. Intradevar, in cazul steroizilor orali, productia de enzime din ficat se multiplica. Dar unele cercetari au dus in fata ca dupa incetarea administrarii totul a revenit la normal fara a lasa ficatul infectat intr-un fel. Desigur, la doze super mari sau intr-un tratament prea indelungat pot aparea leziuni permanente ale ficatului. In general, steroizi orali au un shoc mai mare asupra ficatului in comparatie cu steroizi prin injectare.


steroizi